Citizen.bg - Гражданска инициатива за активна промяна в България


 

Проектът Citizen.BG е свободна и независима гражданска инициатива създадена с идеалната цел да покаже, че активните гражданите могат, заедно, с общи усилия да сътворят новата България, такава за каквато всички мечтаем.

Ние сме група млади хора, Български граждани, абсолютно политически и партийно независими. Някои се познавахме и от преди, а с други се запознахме на (#ДАНСwithME). Докато протестирахме заедно всяка вечер, вече 6 поредни дни ни хрумна идеята - Citizen.BG. Решихме, че създавайки този портал, можем да покажем, че хората по улиците не просто негодуват и искат оставки. Решихме да покажем, че вече няма да чакаме следващия политик да ни "оправи". Решихме да вземем нещата в наши ръце. Все още не знаем, какво ще се получи и как ще се развие проекта. Не знаем дали ще предизвика достатъчен обществен и политически интерес, дали ще прерасне в партия или гражданска организация. Но, повярвайте ни, ще направим всичко възможно, това да е само началото на активната промяна на България и ще я доведем до край. Защото тези, които в момента сте във властта вече не ни трябват! Защото показаха, че вече въобще не ги е грижа за страната ни! Времето им свърши! Ние сме България! Ние сме младите, възрастните, интелигентните, позитивните, успешните, предприемачите, мениджърите, блогърите, журналистите, занаятчиите, музикантите, студентите, програмистите, образованите, усмихнатите, моралните, приятелите, тези които са избрали да живеят и работят в България, които си плащат данъците и тези, на които се крепи и малкото останала икономика в България! Ние сме тези, които милеят за България! Този проект е за вас и нека заедно покажем, че не ние страх и можем!

 

Ние сме напълно отворени за всеки, които иска да се включи в развитието и администрирането на проекта. Всеки съвет, помощ и подкрепа е добре дошла. Ние не сме организация и нямаме органи на управление, всичко е напълно свободно и самоорганизиращо се, както и цялата информация, която тепърва ще се генерира. Блaгодарим на всички, които се включиха в създаването на идеята и на тези, които тепърва ще се включат.

С цел да не бъде опорочена идеята от определени медии или политически интереси, както и да избегнем нежелано присвояване или обвинения в анонимност, решихме да публикуваме имената на всички инициатори, хора, организации и компании, които ни помогнаха за старта и тепърва ще ни помагат за реализирането на проекта.

 

 

Инициатори:

Борис Колев
Николай Ангелов
Десислава Тодорова
Милен Александров
Ваня Спирова
Павел Стефанов
Николай Рисков
Момчил Степанов
Богомил Стоев
Светлана Маркова
Нели Стефанова
Гергана Раленекова

 

Благодарим за съдействието на:

UserVoice е стартъп компания базирана в Сан Франциско (САЩ), която предоставя платформа за помощ и разбиране на вашите потребители и клиенти, така че да бъдат щастливи получавайки страхотно обслужване, позволявайки ви да изграждате по-добри продукти. Citizen.bg е спонсорирана от UserVoice.

 

 

 

Благодарим на БНТ (Българска Национална Телевизия), за репортажите, които направиха за платформата и представянето и в новинарските емисии.

 

 

 

Благодарим на радио Бинар и БНР (Българско Национално Радио) за представянето на платформата и участието в предаването Автомотив.
 
 

 

Медиини партньори

         
         
         
         
         
         
         
         
         
         

 

 


Citizen BG - DigiMark Android app on Google Play

Помогнете ни за разпространението на инициативата:

Citizen.BG QR Code :: Support Us